Ενοικιάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κάρπαθο.

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται μεταξύ της Ρόδου και της Κρήτης. Η πρωτέυουσα του νησιού είναι η πόλη της Καρπάθου, που ονομάζεται και Πηγάδια. Η ποικιλομορφία και η χρωματική μαγεία του φυσικού τοπίου είναι απλά μοναδική. Όλα φαίνονται σε τόσο μεγάλη αντίθεση και ταυτόχρονα τόσο καλά ανανεμιγμένα που δεν πρόκειται να τα βαρεθείτε ούτε για ένα λεπτό.

Η επιχείρηση MOTO CARPATHOS, η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καρπάθου, τα Πηγάδια, βρίσκεται στο χώρο της ενοικίασης μηχανοκίνητων οχημάτων για χρόνια. Αυτή η πολύχρονη εμπειρία μάς έχει γεμίσει με την γνώση ότι το κύριο ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι η ασφάλεια και η αξιοπιστία των μηχανοκίνητων οχημάτων που επιθυμούν να νοικιάσουν.

Στο MOTO CARPATHOS, αναγνωρίζουμε πως ο κάθε επισκέπτης, είτε οικογένεια, είτε παρέα φίλων, είτε επαγγελματίας έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, γι αυτό και προσφέρουμε ποικιλία στην επιλογή των οχημάτων.

Το νησί της Καρπάθου είναι ο αγαπημένος προορισμός αυτών που αγαπάνε τα θαλάσσια σπορ και κυρίως το windsurfing, αλλά φυσικά και αυτών που επιθυμούν ήσυχες διακοπές, δίπλα στα γαλάζια και καθαρά νερά του Αιγαίου. Το νησί είναι πανέμορφο με όμορφες και οργανωμένες παραλίες για κάθε γούστο.

Η μορφολογία του νησιού κάνει τη χρήση του αμαξιού ή της μηχανής απαραίτητη. Θα χαρούμε πολύ να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα του νησιού και τις περιοχές που αξίζει να εξερευνήσετε κατά την παραμονή σας στο νησί.

Επίσης μην ξεχνάτε πως παρέχουμε απεριόριστα χιλιόμετρα, δωρεάν κράνη, δωρεάν παραλαβή μέχρι και 20χλμ απόσταση από τα Πηγάδια και δωρεάν οδική ασφάλεια!!!


Χάρτης Περιοχής

(πατήστε πάνω στην εικόνα και μετά στο εικονίδιο κάτω αριστερά για εκτύπωση)

  • town-map